Grand Theft Auto V - Collector's Edition (Xbox 360)

Ta izdelek trenutno ni na voljo, lahko pa vas obvestimo, če in ko bo ponovno na voljo.

Ni dobavljivo
Obvestite me

Opis izdelka

Grand Theft Auto V Collector's Edition še dodatno vsebuje:

  • Posebno knjižico s poslikavami iz igre
  • Celoten, podroben zemljevid Los Santosa in Blaine Countryja
  • Dodatne sposobnosti vseh treh likov, ki se bodo regenerirale 25% hitreje
  • Dodatna tekmovanje z akrobatskimi letali
  • Dodatna oblačila, tatooje
  • Dodatna orožja (kladivo, .50 pištola, Bullpup Shotgun)
  • Denarnico z logotipom Grand Theft Auto V
  • Kapo na šilt z napisom Los Santos spredaj, Rockstar logotipom na levi strani in Grand Theft Auto V logotipom na desni strani
  • Klasične GTA like za uporabo v večigralskem načinu
  • Posebne avtomobili in takojšnja možnost uporabe garaže za shranjevanje vozil

Vse skupaj je zapakirano v posebno škatlo z logotipom igre.

Grand Theft Auto V je najnovejši del iz svetovno znane in izredno priljubljene serije Grand Theft Auto. Gre za največji in najbolj ambiciozen del v seriji do sedaj, izdelan pri ustvarjalcih celotne serije, Rockstar North. Igra je postavljena v obširen svet, ki se razprostira od gorskih vrhov do globin ocena, vse to v mestu in podeželju, ki prekipeva od življenja in podrobnosti, mestu Los Santos!

Značilnosti:

• Igranje 3 različnih glavnih likov, vsakega s svojimi neverjetnimi individualnimi zgodbami življenja
• Popolnoma nove naloge, primerne za enega ali hkrati za vse 3 like naenkrat
• Ogromen svet, namenjen raziskovanju, največji v seriji Grand Theft Auto do sedaj
• Izboljšana mehanika igranja, streljanja, skrivanja..
• Več vozil in raznih ostalih dejavnosti

Grand Theft Auto V se vrača v znano mesto Los Santos, tokrat s popolnoma novimi liki, ki bodo v igri nastopali. Igra tako prvič v zgodovini serije nudi možnost igranja 3 različnih likov, ki vas bodo s svojimi neverjetnimi življenjskimi zgodbami popeljali skozi čudovito mesto Los Santos in njegovo obširno okolico.

Prvi izmed likov je Michael, upokojeni bančni ropar, ki udobno živi življenje, grajeno na njegovih zaslužkih od ropov in posla s FIB, ampak kmalu je vmešana banka zaradi nespametnega zapravljanja denarja njegove žene. Potem je tukaj nekdanji vojaški pilot Trevor, ki pa v sodobnem življenju živi še le s pomočjo droge in vseh mogočih načinov, da bi do nje prišel. Trio zaključuje Franklin, preprodajalec avtomobilov, ki mlajše kupce prevara za nakup avtomobila in ga nato ukrade nazaj v svojo posest.

Michael, Trevor in Franklin imajo vsak svojo življenje, svoje zgodbe, svoje hobije, ampak med igro hitro pridejo na skupno pot. Med njimi bo možno preklopiti bodisi med misijami,prilagojenimi temu bodisi v ostalih dejavnostih Los Santosa.

Svet v Grand Theft Auto V bo združeval elemente iz igre Red Dead Redemption s klasičnim odprtim svetom za raziskovanje, poznanim iz prejšnjih delov serije GTA. Raziskovati bo mogoče podvodne globine morja, vključno z vsem obalnim delom, potem so tukaj primestni griči, divjina okoli gore Mount Chiliad in nova vojaška baza. Obstaja celo možnost, da se znajdete sredi dežele vina!

Posodobljen je tudi sistem bojevanja, sistem streljanja, poseben poudarek so avtorji dali tudi na način vožnje z vozili. Teh bo v igri sedaj več kot kdajkoli prej – BMX kolesa, cestnih motornih koles, gorskih koles, štirikolesnikov, vodnih skuterjev, helikopterjev in tudi letal.

Kot da že vse to ni dovolj, bo vaše like okupiralo še ogromno stranskih dejavnosti in nalog. Med njimi izstopajo: joga, tenis, triatlon, golf... Te dejavnosti bodo Grand Theft Auto V naredile še posebej zanimiv!

Atomic Blimp DLC dodatek je na voljo vsem ob prednaročilu igre! S tem si pridobite možnost pilotirati mogočen cepelin že ob izidu igre!

Podrobnosti izdelka

Žanr: Akcija

Starostna omejitev: 18+

Tematika: Org. kriminal

Št. igralcev: 1 igralec, spletno večigralstvo

Proizvajalec: Rockstar

Stanje zaloge: Izdelek trenutno ni na voljo.

Dodano v katalog: 28.05.2013

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo.