Minecraft: Xbox 360 Edition (Xbox 360)

Ta izdelek trenutno ni na voljo, lahko pa vas obvestimo, če in ko bo ponovno na voljo.

Ni dobavljivo
Obvestite me
82 COOP

Opis izdelka

Doživite fenomen Minecraft, ponovno zgrajen z novimi funkcijami za Xbox 360. Ustvarite svetove, omejene samo z vašo domišljijo. Raziskujte, gradite in osvajajte sami ali z vašimi prijatelji na deljenem zaslonu ali na internetu s pomočjo Xbox Live. Za igranje na internetu potrebujete Xbox Live Gold naročnino (vsak udeleženec jo potrebuje). Ta je na voljo posebej v naši trgovini: Xbox Live Gold naročnine

Z Minecraft za Xbox 360 lahko ustvarjate svetove iz udobja vašega kavča. Igrajte sami ali s prijatelji. Ponoči se pojavijo pošasti, zato poskrbite za igradnjo zavetišča, še preden se to zgodi. Po tem je vaš svet vaša domišljija.

Glavne lastnosti Minecraft za Xbox 360

  • Neskončne možnosti Minecraft-a so sedaj še večje: igričarski fenomen je prišel na konzolo z novimi funkcijami samo za Xbox 360.
  • Izdelovanje je hitrejše in lažje: Nov vmesnik za izdelavo predmetov v Minecraft za Xbox 360 prinaša popolnoma nov način za izdelavo Minecraft svetov, kjer je vaša domišljija edina meja.
  • Naučite osnovnih spretnosti hitreje z novim vodičem (tutorial)
  • Igrajte Minecraft: Xbox 360 Edition s prijatelji ali prek Xbox Live (obvezna Xbox Live Gold naročnina). Kombinirajte igralce na deljenem zaslonu s prijatelji na Xbox Live. Skupaj lahko igra do 8 igralcev. Na eni Xbox 360 konzoli lahko igrajo štirje, ostali se lahko pridružijo preko Xbox Live (tudi druga skupina lahko igra na eni konzoli, posamično, po 2... poljubne kombinacije).
  • Doživite nov konec igre z Ender dragonom, v načinu za 8 igralcev, prenovljenem za konzolno verzijo.

Pomembno:

  • Za več igralcev na deljenem zaslonu potrebujete HD televizijo (LCD/Plazma/LED televizije z oznako HD Ready ali Full HD)
  • Tako kot za vse spletne igre za Xbox 360 tudi za Minecraft za igranje preko interneta potrebujete Xbox Live Gold naročnino.
  • Za igranje online na Xbox Live na eni konzoli lahko ima 1 igralec Xbox Live Gold naročnino, ostali (do 3 dodatni) se lahko priključijo kot gosti (Guest), vendar se njihovi dosežki ne shranijo.

Podrobnosti izdelka

Žanr: Akcijska avantura

Starostna omejitev: 3+

Tematika: Fantazijski svet

Št. igralcev: 1 igralec, spletno večigralstvo, co-op, več igralcev na deljenem zaslonu

Proizvajalec: Mojang

Stanje zaloge: Izdelek trenutno ni na voljo.

Barkoda: 885370611670

Dodano v katalog: 05.05.2013

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo.