Mass Effect 3 (PC)

Ta izdelek trenutno ni na voljo, lahko pa vas obvestimo, če in ko bo ponovno na voljo.

Ni dobavljivo
Obvestite me
89

Opis izdelka

Mass Effect 3 je zadnji del epske znanstvenofantastične trilogije Mass Effect in hkrati dokončanje zgodbe poveljnika Sheparda, katerega glavni cilj je dobiti nazaj Zemljo in ohraniti človeško vrsto.
Starodavni Nezemljani, poznani kot Reapersi, povzročijo pravo invazijo na galaksijo. Zemlja je že pod njihovo oblastjo, galaksija je na robu uničenja. Edini rešitelj si ti, ki v vlogi poveljnika Sheparda vodiš nasprotni napad in s tem možnost ponovnega prevzema, cena neuspeha pa je izumrtje. Kot v prvih dveh delih, tudi tukaj odločaš o poteku dogodkov, katere planete boš rešil pred uničenjem,katera zavezništva se bodo izoblikovala in s tem pomagale za vedno rešiti galaksijo in uničiti najbolj srhljivega nasprotnika v zgodovini človeštva Reaperse.

Mass Effect 3 ima novost, saj omogoča multiplayer co- op način igranja. Z novimi misijami na vesolju Mass Effect lahko kot multiplayer igralec izbiraš med različnimi razredi in rasami, oblikuješ elitno vojsko specialnih sil, izbiraš orožja, pooblastila in moč uničenja, vse z namenom osvoboditve ključnih ozemelj, ki so pod nadzorom sovražnika. Ponuja pa tudi možnost uvoza shranjenih datotek iz ME in ME2 in s tem vpliv na odločitve na potek dogajanja v ME 3.

Podrobnosti izdelka

Žanr: RPG

Starostna omejitev: 18+

Št. igralcev: spletno večigralstvo

Stanje zaloge: Izdelek trenutno ni na voljo.

Dodano v katalog: 26.05.2011

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo.