Anno 2070 (PC)

Ta izdelek trenutno ni na voljo, lahko pa vas obvestimo, če in ko bo ponovno na voljo.

Ni dobavljivo
Obvestite me
84

Opis izdelka

Anno 2070. Naš planet se je spremenil. Naraščanje morske gladine je ogrozilo obalna mesta, podnebne spremembe pa povzročile, da je velik delež zemljišč postal neprijaznih.

Zadnja v seriji nagrajena strategija, Anno 2070, ponuja nov svet, poln izzivov. Izkazati se boste morali kot pravi manager, ki obvlada diplomacijo in trgovino v najbolj celovitem gospodarskem sistemu, kot ga v seriji Anno še niste videli. Na izbiro boste imeli tri like in sicer Ecos, Tycoons ali Tech. Gradili boste svojo prihodnost,neposredno vplivali na okolje, podnebje, kolonizirali otoke, ustvarjali velika mesta z množico objektov, vozil. Viri, s katerimi boste upravljali so trgovine z različnim blagom in storitvami, rafinerije nafte, rudniki diamantov,…

Anno 2070 ponuja več načinov igranja in sicer kot samostojni igralec, ki se sooči z različnimi vrstami izzivov, kot  samostojni igralec  na “neprekinjen način”, kateremu cilj je zgraditi največjo civilizacijo brez časovne omejitve ali pa kot multiplayer online igralec.

 

 

Podrobnosti izdelka

Žanr: Strategija

Starostna omejitev: 7+

Proizvajalec: Ubisoft

Stanje zaloge: Izdelek trenutno ni na voljo.

Barkoda: 3307219950827

Dodano v katalog: 05.11.2011

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo.