Game Over... Try again?

Datum objave: 30.07.2013

Na playtech.si končujemo z lastno trgovinsko dejavnostjo, vendar namesto ragequita pripravljamo nekaj drugačnega.

Z današnjim dnem smo umaknili ponudbo izdelkov našega glavnega dobavitelja iger. To pomeni, da bomo od tega trenutka dalje le še (od)prodajali kar imamo trenutno na zalogi.

V tem pogledu spletna stran ne bo več takšna kot je. Od predvidoma 1.9. naprej, ali "when-it's-done", katerokoli pride prej, bo stran bistveno drugačna in predvsem zelo uporabna za nakupovalce in igralce računalniških in video iger ter uporabnike zabavne tehnologije, vendar podrobnosti še ne moremo razkriti.

Vsa prednaročila bodo preklicana, o čemer bodo vse stranke obveščene do konca tega dneva (30. 7. 2013).

Ostala do danes oddana naročila za izdelke, ki niso na zalogi, bodo izpolnjena v roku 1 tedna. Ker podjetje, ki trenutno upravlja spletno trgovino in fizično obdeluje naročila, še naprej normalno posluje, bodo vsa naročila izdelkov, ki so ostali na zalogi, odpremljena kot običajno. Prav tako bodo procesirane vse morebitne reklamacije in garancijski zahtevki.

Po prehodnem obdobju bodo vsi podatki o naročilih v skladu z zakonom arhivirani, podatki o uporabnikih pa bodo izbrisani, saj podatkovne baze z osebnimi informacijami ne smemo prenesti na drugo podjetje, brez privolitve uporabnikov, ne želimo pa nobenega nadlegovati po e-pošti ali kakorkoli.

Ob tem se vsem strankam in podpornikom iskreno zahvaljujemo za dosedaj izkazano zaupanje.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na [email protected] ali na sporočilih preko naše Facebook strani.